Πληρωμές / Αποστολές

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας επιλέγετε την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία, στo αντίστοιχο πεδίο. Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, σας αποστέλλεται αυτόματα email με την ανάλυση της παραγγελίας σας.Η ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS Courier & Elta Courier.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας 40€ και άνω.

  • Η χρέωση αλλάζει
  • εάν ξεπεράσει τα  8 κιλά η παραγγελία σας.
  • εάν είναι δυσπρόσιτη περιοχή για την courier
Η επικοινωνία μας είναι άμεση για να γνωρίζετε εάν έχετε επιπλέον κόστος και τι ποσό . 

Δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος.
• Οι παραγγελίες παραδίδονται  από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες,εκτός εάν υπάρχει έλλεψη εμπορεύματος κατόπιν συννενόησης για την παραλαβή σας .

 

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS Courier) ή (ELTA Courier) κατά την παράδοση, είτε με μετρητά, είτε με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή. Έχετε επιλέξει να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πληρώσετε με μετρητά στην courier το ποσό που αναγράφεται στο σύνολο της παραγγελίας και επιπλέον  τα έξοδα αντικαταβολής που υπολογίζονται.

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Στην περίπτωση που επιθυμείτε τραπεζική κατάθεση, μπορείτε να επιλέξετε από τους παρακάτω λογαριασμούς. Αφού κάνετε την κατάθεση, στείλτε μας με email το καταθετήριο, ώστε να επισπεύσουμε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.Εάν δεν μας ενημερώσετε για την κατάθεση ,ενδέχεται να χρεωθεί κανονικά η παραγγελία σας.Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφετε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας:

Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΜΟΥ

 

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ :GR8001712840006284162169106

Στην περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο 22240 22311,6940409250 (viber,what's app).

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»